Joost Wegner

Mijn naam is Joost Wegner en ben woonachtig in Rotterdam. Toen ik 4 jaar was ben ik begonnen met tennissen. Na een jaar werd ik gescout om deel te nemen aan de bondstrainingen, waar ik 11 jaar hard heb getraind. Helaas ben ik daarna wegens blessureleed, jaren uit het actieve tenniscircuit geweest. Sinds enige tijd speel ik weer toernooien in de 3 en competitie op 1ste klasse niveau bij Tennisvereniging Dash te Rotterdam. 
 
Sinds mijn 20ste geef ik op verschillende tennisclubs lessen en clinics aan alle doelgroepen en niveaus. Om mijn horizon te verbreden en mij verder te ontwikkelen als tennisleraar, heb ik ook de KNLTB opleiding gevolgd en mijn diploma behaald.
 
Momenteel ben ik al weer jaren werkzaam bij Tennisschool Luc Tigu, waar ik mij voornamelijk richt op Tennisvereniging Lopik. Daar verzorg ik de lessen, planningen en overige communicatie waar nodig. De lessen die wij geven moeten leuk, leerzaam en uitdagend zijn. Voldoende intensiteit en afwisseling van technische, tactische en mentale aspecten in de oefeningen zorgen ervoor dat de deelnemers(sters) met een voldaan gevoel en met meer tennis kennis van de baan komen.  
 
Ik zie jullie graag vol enthousiasme bij mij op de baan verschijnen om elk jaar weer meer progressie te boeken!