Info

Tennisschool Luc Tigu is de ideale tennisschool met iemand aan het roer met meer dan 40 jaar ervaring bij beginners, gevorderden en talenten, zowel junioren als senioren. Daarbij bestaat de tennisschool uit jonge, ambitieuze en gediplomeerde trainers, die vanuit eigen lessen en ervaring in wedstrijden op hoog niveau, zeer veel inzicht hebben.
Vanzelfsprekend maken deze gemotiveerde trainers gebruik van moderne lesmethoden ( o.a. Tenniskids voor de jeugd )

Vooral in de regio Krimpenerwaard is de organisatie al jaren werkzaam, bekend en vertrouwd bij de meeste verenigingen en heeft een goede naam opgebouwd door vakkennis en passie voor tennis.

De opzet van deze organisatie is vanaf het begin steeds geweest : de tennissport in de regio te promoten .
Dit betekent ook dat er bij deze organisatie altijd een sterk regionaal besef is geweest en dat men dus bekend is met de structuur, achtergrond en cultuur van de verschillende clubs.
Er kan dus ook ingespeeld worden op samenwerkingen tussen alle plaatselijke verenigingen voor wat betreft gecombineerde (winter)trainingen in de hal ( Sportcentrum De Stoep ),uitwisselingen van jeugd, onderlinge toernooien, oefenwedstrijden, etc.


Tennisschool Luc Tigu kan inspelen op alle wensen en beleidsvisies van verenigingen en daarbij advies geven. Wij bieden vakkennis en expertise om zowel de recreatieve als de prestatieve tennisser(ster) plezier, uitdaging en voldoening te laten beleven. Ook voor clinics, onderlinge toernooien, conditietrainingen, uitwisselingen met andere clubs en voor activiteiten op het gebied van ledenwerving en ledenbehoud kan men bij ons terecht!

Om onze toegankelijkheid te onderstrepen ,is bij interesse voor de tennissport of als men lid wil worden van een vereniging, een vrijblijvende proefles of training mogelijk!

Tennisschool Luc Tigu werkt samen met Yonex .

Voor nadere informatie, vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar: info@tennisschoolluctigu.nl