Bas van Vlijmen

Mijn naam is Bas van Vlijmen, geboren op 21-06-1997. Toen ik 7 jaar oud was ben ik begonnen met tennissen op ATC 't Veldje in Ammerstol, waar ik in contact ben gekomen met tennisschool Luc Tigu. Ik heb altijd tennisles gehad van Sabin en Luc Tigu en werd steeds enthousiaster over en geinteresseerder in het tennisspel. Vanaf mijn 12de werd ik ook lid van het Hofland te Schoonhoven om wat meer uitdagingen aan te gaan. Daar heb ik sindsdien jaarlijks 2 tot 3 maal per wwek les en speelde er voor- en najaarscompetitie.
Na jaren bij Luc Tigu te hebben getraind ,ben ik op mijn 15de stage gaan lopen bij de lessen van Luc om wat ervaring op te doen.
Dit heb ik in totaal 3 jaar gedaan en dat heeft mij er van overtuigd om tennisleraar te worden. Eigen kennis en vaardigheden overbrengen op anderen sprak mij heel erg aan.
Zodoende ben ik op mijn 18de ,de opleiding Tennisleraar KSS Niveau 3 gestart bij de KNLTB en heb ondertussen ook mijn Havo diploma gehaald.
Het geven van tennisles tijdens de afrondingsfase van mijn opleiding en daarna, is me inmiddels heel goed bevallen. Naast het aanleren van technische en tactische vaardigheden merk ik dat het enthousiasmeren en plezier van leerlingen mij zelf ook heel veel voldoening en energie geeft.

Vanaf zomer 2020 ga ik de trainingen verzorgen op tennisvereniging Bergambacht, TCB.


Graag tot ziens op de tennisbaan !